nothing’s really making any sense at all, let’s talk.

ден.
събуждам се, пускам пералня, прескачам се с нашите, които вдигат матраци, защото заминават и търсят дрехи в последния момент, закусвам, пия кафе, простирам, чувам се с яна

излизам, срещам се с яна (отбелязвам, че всичките скулптури пред НБУ са всъщност кучета, тя не е съгласна), отиваме на кариерното изложение, търсим икономедиа, намираме само един техен щанд, на който двама младежи раздават каталози

търсим техните страници в каталога – ура, стажове за рекламисти (освен за журналисти), отиваме пак на щанда да питаме защо в сайта няма за рекламисти

ами криза така и така, тази година ще има само за журналисти

е ок, гг. взимаме си още брошури, срещаме човек-двама и разочаровани отиваме към fancy coffee. сменяме тонове превозни средства, вали.

отиваме в mall-a, fancy coffee <3. подреждаме всички уикенди и не само уикенди до края на май и не само. говорим. записваме се за една екскурзия. споделям й личния си файл ф2ф. страхотно е.

купуваме си арт дрехи, в техномаркет няма зенове, излизаме, разходка, дюнери, плесио, мултирама, купувам си плейър, който се оказва, че е намален :D

и отиваме на кино. дори сме по-рано. срещаме се с всичките батмани и е найс. гледаме „светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, и двете за втори път. другите го харесват. фимът е нечовешки, впрочем, бих го гледала още. илиян звъни, взел е билети за утре. нашите звънят, към свиленград са, има катастрофа на магистралата.

след филма оставаме на разговор с продуцента. говори интересни неща, макар че с някой по-арт би ми било по-интересно.

в момента, в който аз споменавам, че денят ни е бил дълъг, мишо разказва за неговия, който е започнал вчера в 9 сутринта. е ок.

хващаме седмица, после се качвам на 73, сядам пред момиче, чийто телефон звъни с песента от заглавието. слизам, тегля пари, прибирам се. крис ми е метнал оферта Все Пак да ходим следващия уикенд. чудим се. слагам си плейъра да се зарежда. вечерям. говоря с баба ми. леда иска да се видим утре и с еви и да се съберем най-накрая. а сега отново звъни яна :Д е, няма да ходим следващия уикенд.

и така.

do you have swine flu? видях го във facebook-a на тошо.

освен това, вижте два почти диаметрално противоположни поста на една и съща тема. намирам го за сладко (: дори може и аз да се включа евентуално.

Advertisements
nothing’s really making any sense at all, let’s talk.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s