автобус-но

момиче някъде назад по седалките на полупразен последен автобус созопол-бургас. светлините на града деликатно се отразяват в морето. в същото море, което снощи снимах на скалите с дълга експозиция. което днес следобед влюбените гледаха прегърнати (и не е това, което си представяте). което дишам от три дни.

zoom back в автобуса и виждаме приглушената, но напълно достатъчна за писане светлина. звучи lebanese blonde. а всъщност момичето е със стабилно количество грим и с блузката, с която беше на онова dubstep парти и първата вечер в кътина. не й личи, че отива на плажно парти, но така го чувства. днес таи прекалено много агресия в себе си, но избиването й би било грешка, знае го, затова се ограничава до споделянето й с двама човека и половина, които обожава. а да, и е влюбена. а да, и днес се сети за него (друг него, бе) от името на лодката (егати парадокса) и минути след това чу диалектен израз, излязъл сякаш от неговата уста. след малко тя ще слезе на симпатичната гара, ще се срещне с приятели, ще изяде огромен сладолед и пак ще си напълни кецовете с пясък. този път под звуците на kosta kostov, карандила, kowalski и ranieri.

16082009, 21:35

Advertisements
автобус-но

One thought on “автобус-но

  1. smileydamage каза:

    Стабилно количество грим, а? Друг него, а? няма ме 10 дена и всичко изпуснах…нищо, че те събуждах рано сутринта с пияната си кеставица :)Кога ще се видим, загадъчно момиче с много грим :D

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s