chillcast 001

понякога приемат формата на реални хора, друг път собствения ти образ, трети път са просто неконтролируеми топки енергия. говоря за ангелчето и дяволчето на раменете ти. помагат да прецениш всяка ситуация. черно на бяло, светло на тъмно, тъмно на тъмно. понякога две ангелчета, понякога две дяволчета, понякога оставаш сам.

да кажем, че не ползвам такива. имам достатъчно рационалност, за да си представя аргументите и на двете страни, да ги съпоставя и да ги пратя при баща ти. единственият образ, с който се запознавам напоследък и усещам, че трябва да допусна повече в живота си…ще ви представя сега.

тя е…първо на първо е тя. тя е съвременна. породена от всички градски нерви, сивота и стрес. носи убито зелена джинсова шапка, леко кривната на една страна. гледа те с най-дълбокия тъмнозелен поглед, който някога си виждал. седи кротко, кръстосала крака на любимия ти фотьойл вкъщи, в онова кафе, до теб на лекции. в ъгъла на онова заведение. не отмества поглед. започваш да се притесняваш. ще осъзнаеш защо е до теб едва когато престанеш да се притесняваш. тя е много по-силна от теб, но няма да го покаже никога. ще седи спокойно, сама ще прецени кога вече нямаш нужда от нея и ще си тръгне. тя не говори. тя просто е там.

please welcome the chill fairy.

Advertisements
chillcast 001

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s