start a conversation

вчера присъствах, дори участвах, на така наречения екшън-семинар „Креативността като начин на живот – битката започва“. основната му съставка бяха презентации на курсовите работи на студентите от II курс, специалност „Реклама“, допълнени от разноцветно жури, което после ни покритикува конструктивно (ако и да не беше прекалено сурово) и присъди награди в няколко категории. имаше достатъчно безидейни и пошли неща, за да се уравновесят няколкото наистина добри кампании и да се достигне средно ниво на семинара като цяло, но аз лично се забавлявах доста. а и гледам да съм оптимист, така че хейтът нека си остане в залата :)

рекламната кампания, която представи моят екип (в ролите Яна и аз), беше имиджова за кецовете converse. вдъхновихме се от фирмата с повече от 100-годишна история да намерим така шарените и интересни хора, чиито истории си струва да чуеш. ще кажа, че включваше 3 дни на открито, съпроводени от адски много смях, 2 дни на закрито, съпроводени от малко по-малко смях и щипка нерви. бюджетът ни се равнява на няколко кафета, фалафел и subway. facebook групата към кампанията е на този адрес,  а ето и видеото:

Ванина, с която се запознахме вчера случайно – седеше зад нас в аулата, реши да ни даде едно рамо, а в блога й можете да прочетете и мнението й за семинара като цяло. лично моят глас отиде за кампанията на колегите Дечко и Марина – „Стани част от градската еволюция“, които взеха наградата на публиката.

Advertisements
start a conversation

3 thoughts on “start a conversation

  1. Рамене раздавам всякакви, при специални обстоятелства мога да дам крак или бъбрек :)

  2. inni4ka каза:

    fresh! може да стане много яко ако изберете 2-3 хлапета от улицата и направите stop motion филмче със снимките как си говорят :)

  3. […] разбира се, най-много материал мога да дам в категорията реклама, където на второ и трето място се настаниха колегите ми Мадлен, Стела, Алекс, Венелин и Мариета със социалната кампания против шофирането в нетрезво състояние “Не погубвай нечий близък” и Марина и Дечко с техния клип, насърчаващ употребата на велосипед в градска среда “Стани част от градската революция”. ето и моето и на Яна ентри, start a conversation, за което ви говорих по-подробно през юни. […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s