най-досадно коледно парче – thumbs up :)

надявам се да не сте пропуснали супер яката кампания, около която се разшумя в интернет пространството със започването на декември – nohohoho, ако и на вас ви прилошава от абсолютно едни и същи песни и мелодийки всяка коледа. идеята е чрез гласуване да се определи кое е най-досадното парче от изброените 10 и да се…махне от ефир :)

за мен инициативата е сладка, носеща коледно настроение и с желание да излезе от рамките. с удоволствие наблюдавам, че повечето хора около мен също я смятат за такава. като оставим нехаресващите коледа настрана, наистина промиването на мозъци с едни и същи парчета отново и отново е тъпо. а и първата ми мисъл беше „евала, че някой се е сетил“. а баща ми дори искаше да гласува за песен, която се оказа, че не присъства в списъка, така че нищо не е лимитирано до тези десет.

нека тази коледа погледнем не толкова ограничено на нещата и не се цупим при вида на такива кампании, когато можем и да им се усмихнем. а иначе покрай празниците се мрънка за още хиляди неща – недостатъчно почивни дни, препиване, преяждане, задръствания, лудници в магазините, досадни роднини, висене на маса, липсващи или неподходящи подаръци…да, и омръзващи коледни песни. ето защо подкрепям тази инициатива, „за“ алтернативната коледа.

Advertisements
най-досадно коледно парче – thumbs up :)

3 thoughts on “най-досадно коледно парче – thumbs up :)

  1. ъпче за клипчето. харесвам новата песен на кока-кола, която пуснаха нора и train. иначе сладникавите коледни никога не са ме зарибявали. втрещяващото е, че едни и същи песни се въртят не само по коледа но и през цялата година.

  2. inni4ka каза:

    много свежа инициатива и много забавно видео :) след „Презерватирай се“ искрено се радвам че правим и такива неща

    1. Bamfi каза:

      ее, много се радвам, че някой е разбрал за инициативата от тук :) че то си стана viral :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s