2k10 = a good year

най-малко от всичко бих искала да напиша равносметъчен пост, който започва с изречение, включващо изрази като „изминалата година беше успешна за мен в личен и професионален план“, после, следвайки сандвич-структурата, две-три думи за негативното през годината и накрая завършваме с позитивно…yeah, yeah.

тъй като не обичам да си спомням неприятните за мен моменти, винаги се фокусирам на положителните, а и гледам да имам с какво да си припомня за тях.

оказва се, че през тази година не ми липсват материали за припомняне. трудното е да се сетя какво ми липсва – но вече се сетих за Dub FX, Borgore и Веселин Маринов.

и тази година поснимах – било то в снежен Пирин,

влажна Рила през юни,

някоя полянка

 

или просто вкъщи.

 

дъхът ми беше спиран както от невероятни природни и неприродни места (къде подпомогнати, къде не), така и от анемия (:D), танци в задимени помещения (8bit – излагате се с тази вентилация, ей) и смях до сълзи. живях, обичах, създавах, усмихвах се, четях и преосмислях светогледа си, обръщайки го няколко пъти до степен, която вече не мога да опиша с градуси, от една страна защото не обичам меренето в цифри, от друга защото, ако трябва да го приравним към цифри, скалата не би стигнала. не си струва да кажа „каквото било – било“, защото ако мога да извлека някакви усмивки от годината, е по-добре да го направя :)

стига толкова еготрипове, пожелавам ви да извличате позитивното от където можете. кажете едно 132 на хейтърите (жокер: свързано е с пръстите на ръцете и степените на двойката), бъдете здрави и посрещнете новата 2011 с цялата си любов, където и да сте. също, егоистично ще е да искате да сте с всичките си любими хора на възможно най-якото място, така че просто се насладете на момента :) аз избрах да бъда на 11-тия етаж.

can’t touch me, war instigators.

Advertisements
2k10 = a good year

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s