аrtистичен бalkansky coloureaten dъb

кой е Иван Шопов? Cooh, Balkansky, Drum Kid…и още няколко. изключително талантлив българин, развиващ се като DJ и продуцент в сума жанрове, а на всичкото отгоре и художник, завършил графика в НХА. постоянно е на турнета в различни европейски държави, а през последната година и в Австралия, Нова Зеландия, Колумбия. повече информация в интервю за dnes.bg.

струва си да надникнете на поредната му изложба на бул. Христо Ботев 1А в София до 11 февруари срещу свободен вход от понеделник до петък в промеждутъка 13:30 – 20:30 часа, а при достатъчна доза вдъхновение може и да си закупите тениска, принт, картичка или значка. бях на откриването на 28 януари, което беше гарнирано с прекрасна музика.

творчеството му е супер вдъхновяващо и отдавна следя музикалните му прояви – любим засега ми остава проектът му Balkansky и албумът с участието на Теодосий Спасов „Кукер“. комбинацията е от дъбстеп и български фолклор, получава се нещо магическо и колоритно :)

Advertisements
аrtистичен бalkansky coloureaten dъb

One thought on “аrtистичен бalkansky coloureaten dъb

  1. […] накратко: втората вечер беше една от най-силните в последните години, основно благодарение на Camo & Krooked. a към първата имам лични предпочитания – Black Sun Empire, които правят дефиницията на drum and bass за мен и с които прослушах този жанр, слушам на живо за трети път. а другото е Cooh. […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s