фестивално-ознаменователен

днес се навършват 5 години, откакто „празен кадър“ съществува. заради това или не заради това последния уикенд прекарах на ежегодния летен фестивал на открито на HMSU, издание 11то. 5 + 11 = 16, което е рождената ми дата.

фестивалът беше толкова чудесен, че дори не ми се пише. и без това Лекси го е направила в духа на доброто старо време по много сладък начин, а разликите в преживяването ни са малки. например че аз бях около сцената докато те играеха карти или че ме валя дъжд, докато си сушах дрехите около огъня, докато тя спеше в наполовина мокър чувал в наполовина мокра палатка.

всичко друго в общи линии ни се припокрива, което е странно за мен, предвид че имам навика да отпрашвам нанякъде сама на всеки фестивал или парти и да прекарвам много време сама. просто имам нужда да сме аз и музиката. но явно с толкова висока концентрация на хора, които обичам, не е нужно да сме само аз и музиката :)

тракът от колата благодарение на Жоро (и тракът, и колата), където Добри беше толкова мил да ми преотстъпи мястото отпред заради проблемите, които имам с тесните пространства:

и тракът на партито:

накратко: втората вечер беше една от най-силните в последните години, основно благодарение на Camo & Krooked. a към първата имам лични предпочитания – Black Sun Empire, които правят дефиницията на drum and bass за мен и с които прослушах този жанр, слушам на живо за трети път. а другото е Cooh.

хубавички снимки от събитието, провело се във Владая на много по-готино място от предните две години.

усмивки и много положителни емоции, както и респект към организаторите и участниците :) I say thank you!

Advertisements
фестивално-ознаменователен

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s