моята голяма луда PR сватба

от скоро се занимавам с въртене на пой. малко повече от седмица. много се зарибявам, троша полилеи вкъщи, действа ми много зареждащо и не пропускам да се похваля на всички.

когато се похвалих на Боби, неговата реакция беше: „Супер! Ще те поканя да въртиш пиле и баница на сватбата ми!“. две големи въпросителни изникнаха в съзнанието ми – wtf, сватба? кой нормален single младеж на 21 години мисли за сватба? втората, разбира се, беше как така въртене на баница и пиле, но за това ще обясня по-надолу.

днес е 11/11/11, или както казват американците, 11/11/11. часът все още е 11AM – заглавието на блога на Боби, а из фейсбук върлуват статуси като „Ако нямате насрочена дата за сватба или секцио днес, значи сте много изостанали“ via Надя. (a Krivak ще пуска довечера от 11:11 pm на Apocalypse Warm-Up Party в Mixtape 5)

какво прави в такъв случай младеж, който вижда собствената си сватба напред в бъдещето, но не е срещнал бъдещата си жена? прави онлайн кампания, разбира се. в социалните мрежи, където хората все по-често намират я работа, я стаж, Боби търси сродната си душа.

представям ви проекта „PR търси жена“ с клипчето, преди да сте си помислили, че всичко е супер насериозно:

на който не му се гледа, ще синтезирам: той търси: яка мацка, която да прави палачинки и да може да говори на теми, различни от сандалки, пиене и времето навън. ако мислиш, че влизаш в тези критерии, нищо не ти пречи да оставиш един коментар и снимка без фотошоп ей тук долу или на azzour в gmail. предлага: да те запознае с мама и тате и да се ожените на плажа. необходимо е да живееш в София и да не посещаваш места като Sin City, БИАД, Versai, а по-скоро бар „Петък“, Mixtape, Апартамента, Radio Cafe и други подобни.

Боби не го е страх от камера, PR, слава и много фенки. в бекграунда на клипчето се вижда неговата ергенска квартира, където изпъкват не опаковки от junk food по целия под на височина до коленете и мръсни чорапи навсякъде, а именно палто, окачено на закачалка. давам едно рамо на проекта и му пожелавам успех!

* в някои райони на България кумовете изпълняват традиционен „танц с петел“, който в последствие е станал „танц с пиле“, а баница явно се върти по всякакви поводи у нас, най-вече Нова година. и двете нямат нищо общо с техниките, по които се върти пой, но също нямат нищо общо и с разчупването на пита от булката и младоженеца, за да се види кой ще е мъжът в къщата, или над главата на бебето на неговия прощъпулник.

Advertisements
моята голяма луда PR сватба

One thought on “моята голяма луда PR сватба

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s