началото на сериала изгъбени

равносметката ми за лето господне 2к11то дойде при вас със съвсем леко закъснение, което си е направо похвално. както обикновено, правя равносметка на това, за което съм сигурна в живота си. ако се интересувате, доста скромната 2к9 версия и леко подобрената 2к10.

първият смс, с който ми честитиха новата година, беше от родителите ми, които бяха така мили да ми кажат, че от тяхната баница ми се е паднала любовта и „започни от днес“ (мама сигурно е имала предвид малко по-бизнес ориентирано, но хаха, аз съм бунтуващото се младо поколение, нали). и някой даде тон за ядене, така че започнах от днес (може да разкажа и повече). това след като поведох празничното хоро на площада в село Ягодина, а dj-ят миксираше хорото два пъти едновременно, разминаващо се. а от баницата, с която имах директно съприкосновение, ми се падна сватба. връзва се супер с „лошото момче“ от миналата година.

най-важният според мен съвет, който ми остана в главата: не всичко, което трови, лови. also, вече знам какво е гедоре и гедория (следващия път ви разбивам на играта, ей).

другите неща май се подреждат.

Advertisements
началото на сериала изгъбени

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s