stop. think. react. move.

a story about a party

ухото, въпросителната и paisley символа си приличат доста по форма. подлагай всичко, което чуваш, на съмнение? и чувай само красиви и изпипани неща.

cooh. мънички, мънички moths (и едно голямо, което ми пази гърба през цялата вечер), които ходят по ухото, навътре в него и после се разпадат в някаква въртележка.

всякакви вибрации и усещане на цялото гигантско парти на вселената, което се извършва точно тук, точно в този момент. има точно 35 лампи в лобито на лобното място на всички партита.

късно е за симетрия, сплитам една асиметрична плитка и потъвам в резонанса, доброволно и желано.

възприятие през дантелен плащ, смекчаващо целия поглед към света и леко задушаващо, докато всичко не се разпадне, повличайки и плаща. възприятие на запетая – отново ухото, слуха? запетаята е символ за недовършеност, за нова фраза, а музиката никога не свършва, никога няма ново изречение…

има девет светещи топки във всеки от четирите квадранта, примигвам и за секунди ги подреждам по степен на осветеност. лабиринтните линии през целия таван правят всеки следващ сегмент да е точно с един тон по-светъл или по-тъмен. но, при добро желание, става и двуизмерен по желание – разликите в тона тогава са графични.

светлини си играят на подаванка с други светлини и си правят супер веселба, дори те. на фона на другите светлини, които играят ролята на звезди.

пред тях един човек, който приема ту shiva-облик, ту predator-ски, не спира да осигурява музикалния фон за цялата тази феерия, разгръщаща се пред и около очите ни.

спри на място.

помисли какво виждаш.

реагирай.

move.

(себе си, мястото на действие или и двете)

Advertisements
stop. think. react. move.

2 thoughts on “stop. think. react. move.

  1. dz каза:

    Картонче ли е тва? На такова ми напомня, ама на парти никога не ме е влечало.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s